Börja träna hos oss!

ARTICLE
415
15fb36767cd1e7c4cc61d4e12e61be89
Tillbaka

Vi presenterar UP´s Gayane Sarkisian

Gayane Sarkisian jobbar med sin främsta passion som ligger inom nutrition, hälsa, och träning och vi är glada att få ha Gayane med i vårt UP Team!

Vi välkomnar Gayane Sarkisian till Ultimate Performance!

Gayane började redan för några månader sedan hos oss, då hon snabbt kom in i vårt gäng och bidrar till att göra vårt UP Team ännu mera komplett.
Gayane Sarkisian jobbar med sin främsta passion som ligger inom nutrition, hälsa, och träning.  Hon har jobbat och har erfarenhet med professionella atleter, elitidrottare, barn/ungdomar, college- och universitetsatleter på skolar som UCLA (University of California, Los Angeles). 

Gayane har två bröder som hon har hjälpt med nutrition där ena brodern vann SM och ett VM brons inom Athletic Fitness. Hon var själv topp 10-15 i Sverige och var rankad internationellt inom juniorer. Hon har även tävlat i tennis, div.1 med stipendium. 
Under sina 9 år i USA, studerade hon 7 år på heltid och utbildade sig till nutritionist, näringsfysiolog och dietist med en fokus på klinisk nutrition. Hon studerade vidare och har sin Master of Science i Nutrition. Med sin kliniska bakgrund har hon även jobbat inom sjukvården, akuten och vårdcentralen. Att hålla föreläsningar har också varit en "vardag" för Gayane.
Hon hjälper människor med att skapa individuella nutritionslösningar för att nå sina mål med en holistisk förståelse för kroppen, mat, och träning.

Skulle ni vilja komma i kontakt med Gayane och få hjälp med kosten?
Tveka inte att höra av er till oss!

018-60 10 00
uppsala@ultimateperformance.se

Varmt välkomna!!

 

Translate

51