Börja träna hos oss!

ARTICLE
255
f668b3203adee7329bbd8b7c68c4fd31
Tillbaka

Stort intresse för testcentret!

Efter två dagar hos Team Sportia i samband med deras längdskidshelg, så känns intresset stort efter att få göra uthållighetstester hos oss!
Hela fredagen och lördagen befann vi oss hos Team Sportia här i Uppsala, och visade upp vårt "testcenter". Vi kunde givetvis inte utföra några uthållighets-eller laktattester m m på plats, men vi hade med oss så personer kunde få sig en uppfattning av utrustningen.
Däremot så drog vår Inbodymaskin en stor skara med folk, som var nyfikna på att se deras kroppssammansättning. Just denna Inbodymaskin är den absolut bästa inom marknaden och används inom elitidrott och forskning.

Inbody 720
- för elitidrott, vård och forskning
För professionellt bruk inom vården, geriatro, forskning etc. flera universitetssjukhus och stora hälsocenters använder denna apparat bland annat för idrottsmedicin, rehabilitering, förebyggande av fetma, hjärt- och kärlsjukdomar. Med Inbody 720 kan man enkelt, snabbt och pålitligt mäta träningseffekten, förändringar i näringsintag eller metabolism. Inbody 720 mäter Viscerala fettet (bukfett).

Oscar Larsson testar en av Team Sportias medarbetare som var nyfiken på sina värden.


Läs gärna mer om Inbody för dig eller kanske för ditt företag.

Klicka här 

Translate

51