Börja träna hos oss!

ARTICLE
196
d185ecb2cce89a8cad582bd80db59d79
Tillbaka

Inbjudan till presskonferens UP

Nu startar NHL! Nu kommer NHL till Uppsala!
Det handlar mycket om ishockey just nu. Silver i JVM, fullsatt Daladerby i Globen och en lösning på NHL-konflikten. Spelarna har packat trunkarna och sitter snart på planet på väg tillbaka.

Men det kommer också att bli mycket NHL i Uppsala framöver.

I februari öppnar Ultimate Performance sitt Performance Center i UTK – Hallen på Gränby Sportfält. UP ´s unika träningskoncept utvecklades för NHL av Joe Costa i Toronto för drygt 20 år sedan. Sedan ett år finns en träningsanläggning i Sollentuna  och nu öppnar Sveriges första Ultimate Performance Center i Uppsala!

Visionen för Ultimate Performance är att framtidens idrottare är starka, snabba och skadefria. Träningen vänder sig främst till idrottare inom föreningar men denna träning är bra för alla oavsett nivå och ålder. Här i Uppsala tränar redan Sirius Fotbollsakademi och alla elever på Upplands Idrottsförbunds Idrottsprofiler enligt detta träningskoncept och flera andra klubblag inom fotboll, ishockey, bandy, tennis, innebandy och basket är intresserade.

Välkommen på presskonferens nu på torsdag 10 januari kl.11.00 i UTK – Hallen på Gränby Sportfält. Då är Joe Costa samt hela ledningen för Ultimate Performance på plats. Då får du en inblick i vad Ultimate Performance träningskoncept från NHL kan bidra med för att göra idrotten i Uppsala ännu starkare.

Välkommen!
Peter Englund
VD Ultimate Performance.

Vid frågor, kontakta:
Peter Englund    0725-151060               peter.englund@ultimateperformance.se
Jenni G Wallén 0722-212227                jenni@ultimateperformance.se


 

Translate

51